Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razularena mladež

Seks, alkohol i videosnimke: Srednjoškolci šokirali javnost, osnovali 'seks ligu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dečki su birali djevojke, stupali s njima u seksualne odnose, a tko god bi donio dokaz da je seksa bilo, osvojio bi bod i popeo se na top ljestvici.

Seks, alkohol i videosnimke - na tu bi se frazu mogla svesti višegodišnja aktivnost kalifornijskih srednjoškolaca iz škole Piedmont. Prije pet ili šest godina pokrenuli su 'Ligu drolja', svojevrsno natjecanje u seksu u kojemu su dečki, stupajući u seksualne odnose s odabranim djevojkama, skupljali bodove kad god bi donijeli dokaz da su stupili u odnos.

Pročitajte i ovo Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle Vinko Filipović - 2 Prvi dan nacionalnih ispita Mogu li nacionalni ispiti za osmaše riješiti inflaciju odlikaša? "Uveo bih strane jezike, iznenađujuće je što ih nema"

>> Putin: Grupni seks mnogo je bolji od običnog!

Da Liga postoji, otkriveno je tek nedavno u istrazi koju je provela školska administracija, no čini se da se nije htjelo zagrebati duboko ispod površine, s obzirom da se u rezultatima istrage ne spominje nijedno ime.

Ipak, razotkrivene su neke metode prema kojima je Liga funkcionirala. Tako su mnogi dečki i djevojke pristajali sudjelovati zbog neke vrste pritiska među vršnjacima. Također, zabilježeni su slučajevi namjernog opijanja djevojaka alkoholom koje bi onda, uz smanjene sposobnosti rasuđivanja, pristajale na seksualne odnose.

Kako donosi Huffington Post, ravnatelj Piedmont Higha Rich Kitchens roditeljima svih učenika poslao je pismo u kojemu obećava pokretanje edukativnih inicijativa s ciljem izbjegavanja sličnih ponašanja u budućnosti.

No, mnogi su roditelji šokirani saznanjem o postojanju Lige i smatraju da je škola u potpunosti podbacila jer nije bila u stanju ili nije htjela pronaći i identificirati organizatore. 'Zašto nisu pokrenuli pravu istragu i doznali što se uistinu događa i tko stoji iza svega', pita se majka Carole Parker.

Ravnatelj Kitchens odgovara da sličnih liga ima i po drugim školama diljem Amerike i da nema potrebe preuveličavati razmjere slučaja u školi koju vodi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene