Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekli joj da je HIV pozitivna

Šef zatvora bio opsjednut seksualnim životom Amande Knox

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Raffaele Argiro, zamjenik šefa zatvora u u Italiji u kojem je Amanda Knox provela četiri godine, stalno ju je ispitivao s koliko je muškaraca spavala i 'kako joj je bilo'.

Nakon što se 24-godišnja Amerikanka vratila u rodni Seattle u javnost polako izlaze detalji njezina života u zatvoru La Capanne u talijanskom gradu Perugia, opisani u dnevniku koji je Amanda svakodnevno vodila, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Između ostalog, Amanda je u dnevniku napisala i kako se zamjenik šefa zatvora Raffaele Argiro stalno zanimao za njezin seksualni život.

'Bio je stalno fiksiran na temu seksa, zanimalo ga je s kim sam sve spavala i kako mi je bilo', napisala je Amanda Knox u dnevniku. 'Kada sam shvatila da želi razgovarati o seksu pokušala sam promijeniti temu'. 

Argiro, koji je često pratio Amandu kada je dolazila na sud, također ju je pratio i na sve liječničke preglede. Amanda je vjerovala kako je 'njegov tretman samo test' kako bi bolje shvatio njezinu osobnost i testirao mentalnu snagu.

Knox u dnevniku tvrdi i da joj je prvi tjedan po dolasku u zatvor rečeno kako je HIV pozitivna te kako je dva tjedna provela u agoniji prije nego je stigao negativan nalaz.

Argiro je opovrgnuo da je on bio taj koji je inicirao razgovor o seksu. Takve je razgovore, kazao je, uvijek inicirala Amanda Knox. Potvrdio je pak, kako ju je uvijek pratio na liječničke preglede 'da ne napravi nešto krivo'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene