Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izdavao krivotvorene dokumente

Šef odjela za migracije uhićen zbog ilegalnog useljavanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef odjela za migracije u bugarskom ministarstvu unutarnjih poslova uhićen je jer je olakšao ulaz i ilegalni boravak strancima u Bugarskoj, objavio je ministar Cvetan Cvetanov.

Stefan Hristov osumnjičen je da je 'pomagao skupini organiziranog kriminala koja je strancima s krivotvorenim dokumentima olakšavala ulaz u Bugarsku', rekao je Cvetanov.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika afera Golemi incident u Europolu, nestali izuzetno povjerljivi dokumenti iz sefa: Pogledajte kakve detalje sadrže i gdje je dio njih pronađen Slika nije dostupna Skandal u BiH Diplomu medicinske sestre stekla u 17 dana: Posrednika krivotvorenom diplomom uhvatili na djelu

Ilegalni imigranti dobivali su dozvolu dugotrajnog boravka u Bugarskoj što im je naposlijetku omogućilo stjecanje bugarskog državljanstva, piše u priopćenju ministarstva.

Također, premijer Bojko Borisov najavio je smjenu šefa vladine agencije zadužene za izbjeglice Svetosala Mitčeva zbog pronevjere.

Nakon pobjede na parlamentarnim izborima u srpnju, Borisov je postavio borbu protiv korupcije kao prioritet svoje vlade. Sofiju po tom pitanju usko nadzire Europsko povjerenstvo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene