Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ključna svjedokinja

Sedmogodišnja žrtva masakra u Francuskoj prevezena na tajnu lokaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ključna svjedokinja u slučaju masakra u francuskim Alpama prevezena na tajnu lokaciju.

Sedmogodišnja Zainab, teško ozlijeđena u masakru u francuskim Alpama, u petak je u 8:15 sati prevezena na tajnu lokaciju. U pratnji dva člana obitelji, izvedena je iz bolnice u Grenobleu i odvedena na lokaciju, koju istražitelji nisu željeli otkriti. Još se uvijek ne zna je li djevojčica u mogućnosti otkriti ključne podatke o zločinu koji se dogodio, piše Le Figaro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo

>> Francuska: Sedmogodišnja žrtva masakra probudila se iz kome

'Cilj je s koliko je moguće manje pitanja od djevojčice doznati ključne podatke vezane za istragu, jer je već dovoljno traumatizirana, pa bi je velika količina pitanja mogla zbuniti', kazao je tužitelj Eric Maillaud.

Otkriveno je da policija traga za crnim Mitsubishijem Pajerom, britanskih registarskih oznaka. Vjeruje se da je auto viđen u okolici jezera Annecy, gdje se zločin dogodio. 'Ključno je da pronađemo ovaj auto', kazao je izvor blizak tužiteljstvu. Otkriveno je i da je vozač automobila tamnoput te da je djelovao nervozno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene