Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika akcija policije

Razbijen lanac dilera u BiH: Obavljeni pretresi stanova, pronađena plantaža marihuane i droga, uhićeno sedam osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici državne policijske agencije (SIPA) u BiH u utorak su na području Hercegovine uhitili sedam osoba u velikoj akciji razbijanja lanca trgovine drogom, te je otkrivena i plantaža marihuane.

Kako su izvijestili iz SIPA-e, od ranih jutarnjih sati njihovi pripadnici provode pretrese vozila i objekata na području Mostara i Čitluka u Hercegovačko-neretvanskoj županiji. Tom prigodom uhićeno je sedam osoba koji se povezuju s proizvodnjom i trgovinom droge.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Po riječima glasnogovornika SIPA-e Luke Miladinovića, zaplijenjena je određena količina opojnih droga i novca. U Čitluku je otkrivena plantaža marihuane.

SIPA je objavila da je pronađena je plantaža s ukupno 372 stabljike marihuane, više od dva kilograma marihuane, druge sintetske droge, precizna vaga, veći broj mobitela, oko 5000 eura u različitim apoenima i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Nakon ispitivanja u prostorijama državne policijske agencije osumnjičeni će biti predani nadležnome tužiteljstvu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene