Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Horor u Beogradu

'Pauk' mu dva puta u danu odnio automobil - Šokirala njegova reakcija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 19.30 sati u Beogradu, sebe i dežurne policajce jedan je muškarac polio benzinom i zapalio.

Tijekom samozapaljivanja u Beogradu, muškarac je teško ozlijeđen dok su policajci pretrpjeli lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

'Policijski službenici zadobili su opekline nižeg stupnja, dok je Predrag L. zadobio opekline neutvrđenog stupnja', saznaje Kurir na mjestu događaja.

Muškarac je ovako postupio nakon što mu je 'pauk' dva puta u jednom danu odnio automobil. Parking servis priopćio je da je dva puta uklonio automobil Predraga L. zbog nepropisnog parkiranja.

'Vozač P.L, koji se tijekom dana dva puta nepropisno parkirao, u srijedu navečer je oko 19.30 zapalio sebe i dva dežurna policajca, pri čemu su policajci zadobili opekotine na rukama i pretrpjeli lakše tjelesne ozljede, dok je muškarac teže ozlijeđen', stoji u priopćenju.

Vatikan: Muškarac se zapalio na Trgu svetog Petra

'Tijekom dana, vozač je dva puta za redom napravio prometni prekršaj, parkirajući svoje vozilo nepropisno. Nakon što su mu radnici Parking servisa prvi put uklonili automobil, vozač je s Parking servisa pobjegao, probivši rampu', priopćeno je. Dodaje se da je 'pauk' ponovo odnio automobil.

'Isto vozilo je kasnije tijekom dana ponovo zatečeno u prekršaju i prebačeno na Parking servis na Starom sajmištu. P.L. je u trenutku kada je došao preuzeti automobil, ljut zbog kazni koje je dobio za nepropisno parkiranje, uzeo dvije boce benzina, polio njima sebe i dežurne policajce i zapalio se', objavili su iz 'Parking servisa' te osudili ovakav čin. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene