444612
444612
444612
444612
444612

Schumacherova obitelj prodaje njegov Mercedes zbog ogromnih troškova liječenja

  • , 26.07.2016., 20:21
  • Autor:
  • komentara

Troškovi Schumacherovog liječenja nakon nesretnog pada na skijanju prije gotovo dvije godine su ogromni, a obitelj se trudi kako bi mu pružila najbolju njegu...

 
 
 
 
Michael Schumacher, arhivska fotografija (Foto: AFP)
Michael Schumacher, arhivska fotografija (Foto: AFP)

Dok javnost željno iščekuje dobre vijesti oko zdravstvenog stanja Michaela Schumachera, obitelj sedmerostrukog prvaka formule 1 prodaje njegove zbog enormnih troškova liječenja.

Schumacherova obitelj tako je na prodaju dala njegov karavan Mercedes E55 AMG iz 1998. Oglas je objavljen u Berlinu, a cijena je oko 120 tisuća eura. S obzirom na vojsku Schumijevih obožavatelja, interesa sigurno neće nedostajati.

Troškovi liječenja: 140.000 eura tjedno

Troškovi Schumacherovog liječenja nakon nesretnog pada na skijanju prije gotovo dvije godine su ogromni. Obitelj se trudi kako bi mu pružila najbolju njegu što tjedno stoji oko 140 tisuća eura.

Procjenjuje se da je Schumacher u karijeri zaradio više od 700 milijuna eura, no to se brzo topi. Njegova supruga Corinna zbog toga je već morala prodati kuću u Norveškoj i privatni zrakoplov.

Nedavno se oglasila i Schumijeva menadžerica koja je zabrinula obožavatelje. 'Mi vam izjave ne možemo davati jer njegova obitelj želi privatnost. Samo vam mogu otkriti da je situacija teška', rekla je Sabine Kehm. (Agencija VLM)
 

Michael Schumacher (Foto: AFP)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se