Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sankcije više nisu dovoljne

Savjetnik Bijele kuće: "Vojna opcija postoji kada je u pitanju Sjeverna Koreja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Savjetnik Bijele kuće za nacionalnu sigurnost H. R. McMaster rekao je u petak da se SAD približava granici onog što sankcije i diplomacija mogu postići kada je riječ o obuzdavanju sjevernokorejskog nuklearnog programa.

"Onima... koji komentiraju da nema vojne opcije, vojna opcija postoji", rekao je novinarima u Bijeloj kući, dodajući da to ne bi bio prvi izbor Trumpove administracije.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

Sjeverna je Koreja u petak ispalila balistički projektil srednjeg dometa koji je preletio sjeverni Japan a potom pao u Pacifik.

Do najnovijeg ispaljivanja balističkog projektila je došlo dan nakon što je Sjeverna Koreja objavila da će nuklearnim oružjem "potopiti" Japan i svesti Sjedinjene Države "na pepeo i mrak" zbog toga što su te dvije zemlje podržale rezoluciju UN-a kojom se pooštravaju sankcije protiv Pyongyanga zbog njegova šestog i dosad najsnažnijeg nuklearnog pokusa izvedenog 3. rujna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene