Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nesreće nepoznat

Saudijski princ poginuo u padu helikoptera blizu granice s Jemenom, vlasti tragaju za olupinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saudijski princ Mansour bin Muqrin poginuo je zajedno s nekoliko saudijskih dužnosnika u padu helikoptera blizu granice s Jemenom.

Saudijski mediji izvijestili su o padu helikoptera blizu granice te zemlje s Jemenom te da je u toj nesreći poginuo saudijski princ Mansour bin Muqrin te nekoliko lokalnih dužnosnika koji su bili zajedno s njim u tom helikopteru, prenosi Russia Today.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon više od 70 godina Otvorili prvu trgovinu s alkoholom: "Ovo bi trebalo riješiti problem krijumčarenja koji smo imali s diplomatima" Slika nije dostupna Izgradio jak utjecaj u zemlji i svijetu Kakav Putin i Obama: Od subote je ovo jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu

U helikopteru je bilo ukupno osam putnika i članova posade. Lokalne vlasti vjeruju da pad helikoptera nitko nije preživio.

Potraga za palim helikopterom je u tijeku, izvjetio je SaudiNews50, čiji video možete vidjeti niže priložen.

Princ Muqrin helikopterom je provodio inspekciju, a pad se dogodio u regiji Asir, na jugozapadu Saudijske Arabije.

Asir je područje Saudijske Arabije koje je bilo poprište brojnih prekograničnih osvetničkih napada iz Jemena u posljednjim mjesecima, pri čemu je bilo žrtava i među saudijskim vojnicima.

Poginuli princ bio je zamjenik guvernera provincije Asir i sin Muqrina bin Abdulaziza Al Sauda, koji je od siječnja do travnja 2015. bio kratko krunski princ Saudijske Arabije.

Saudijska Arabija upletena je u sukob unutar Jemena od ožujka 2015. godine na strani izopćenog jemenskog predsjednika Mansoura Hadija te se bori protiv jemenskih šijitskih pobunjenika Huta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene