Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u S. Arabiji

Plesali goli na autu: Osuđeni na 2.000 udaraca bičem i do 10 godina zatvora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri Saudijca osuđena su na 2.000 udaraca bičem i do 10 godina kazne zatvora jer su plesali goli na automobilu, a snimku događaja objavili su na intrenetu.

Sud u Buraidahu u Saudijskoj Arabiji, presudio je četvorici svojih državljana. Dokazano je da su plesali goli na krovu automobila te snimku ovog događaja objavili na internetu. Osuđeni su na 2.000 udaraca bičem i do 10 godina zatvora, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Maja Šupe Narušeno joj zdravlje Potvrđena optužnica protiv sutkinje Šupe: Dobro osmišljenim planom pokušala zamagliti 15000 eura mita Slika nije dostupna Nova nada VIDEO Obitelj ga tražila 6 godina, a onda ga vidjeli OVDJE!

Trojica muškaraca osuđena su na tri do sedam godina zatvora i 500 do 1.200 udaraca bičem, a jedan je muškarac primio najtežu kaznu, do 10 godina zatvora i 2.000 udaraca bičem.

>> FOTO Izbačen iz Saudijske Arabije jer je PRELIJEP!

Novčane kazne koje također moraju platiti iznose 13.000 dolara (oko72.000 kuna). Automobil po kojem su plesali je zaplijenjen, a video snimka je uklonjena s interneta.

'Dvojica osuđenih su radili u osiguranju i trebali su čuvati sigurnost svoje zemlje i njezine vrijednosti te tradiciju Islama', napisali su u saudijskim novinama al-Sharq.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene