Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Satarom odrubio ženi glavu: Uradio sam što sam uradio. Zašto? Ne znam ni sam!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
42-godišnji A.K. nakon svađe odrubio je glavu supruzi, 43-godišnjoj D.K. Za to je vrijeme njihova kći spavala u sobi pored.

42-godišnji veterinar iz mjesta Crvenka, u Srbiji, satarom je odrubio glavu svojoj 43-godišnjoj supruzi u njihovom stanu u Novom Sadu. Navodno je do svađe došlo tijekom noći, a nakon što je ubio suprugu muškarac je sam nazvao policiju, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kanibalska jazbina Policajci pronašli raskomadano tijelo, muž i žena radili pite od ljudskog mesa Sin u Zagrebu ubio majku sin ubio majku Objavljeni detalji teškog ubojstva žene u Zagrebu

Prema izjavama susjeda D.K. navodno nikada nije bila draga 42-godišnjakovim roditeljima jer nije iz imućne obitelji kakva je njihova. Veterinar je navodno proteklih 40 dana proveo kod njih u Crvenki, nakon čega se u četvrtak vratio kući.

Stravično: Majka osuđena na 11 godina zbog ubojstva sina

Nesretana 43-godišnjakinja susjedi je ispričala kako je presretna zbog njegovog povratka. No on se navodno vratio da je izbaci iz stana.

Nakon što je na mjesto zločina došla policija muškarac je rekao 'Uradio sam što sam uradio. Zašto? Ne znam ni sam'. Za vrijeme svađe i okrutnog ubojstva njihova je petogodišnja kči spavala u susjednoj sobi. Policija je odmah odvela djevojčicu i pozvala Centar za socijanu skrb kako nesretna djevojčica ne bi vidjela stravičan prizor.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene