Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestašni potomak

Sarkozy se ispričao policajki jer ju je njegov sin gađao rajčicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy osobno se ispričao policajki koja je rekla da su je rajčicom gađali predsjednikov sin i njegov prijatelj, rekao je dužnsonik policije u nedjelju.

Krug osumnjičenih za bacanje rajčice i pikule na policajku iz predsjedničke palače prošlog četvrtka sužen je na 15-godišnjeg Louisa Sarkozyja i prijatelja koji je tada bio s njim, rekao je dužnosnik agenciji Reuters.

'Ona je rekla da je na prozoru vidjela dječje lice, no nije mogla sa sigurnošću reći je li to bio Louis', rekao je dužnosnik koji je tražio ostati neimenovan.

Sarkozy nastoji popraviti najgore rezultate anketa bilo kojeg suvremenog francuskog predsjednika koji se bori za ponovni izbor a incident bi mogao predstavljati još jednu potencijalnu neugodnost u njegovoj predizbornoj kampanji. (Hina)

Pročitajte i ovo Kukuruz na tržnicama - 1 Velika rasprava Koliko košta klip kukuruza? "Propali jesmo, sad tu prodajemo da ne propadnemo još gore" Boris Crnković odgovoran za reputaciju institucije Dekan osječke Ekonomije se ispričao zbog doktorata Vice Mihanovića: "To je afera koju smo imali. Ne bježimo od toga"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene