Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva metka u pismu

Sarkozyju opet prijete smrću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jedno pismo naslovljeno na francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja s prijetnjom smrću i s dvama metcima zaprimljeno je u Elizejskoj palači, nakon niza sličnih pisama pristiglih zadnjih tjedana, doznaje se od pravosudnog izvora.

'Još jedno pismo prijetnje naslovljeno na Nicolasa Sarkozyja stiglo je u četvrtak u Elizejsku palaču', po tom izvoru koji dodaje da je pismo poslano u srijedu s juga Francuske. 'Pismo s potpisom 'ćelija 34' prati strojno pisan tekst', dodaje taj izvor i ne navodi druge potankosti o sadržaju pisma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dodatni troškovi 'zdravorazumski' Sarkozy letio 'Air Sarkom', svojim preuređenim zrakoplovom Slika nije dostupna Otkriveno previše detalja Rat knjiga o Carli Bruni prijeti Sarkozyjevoj karijeri?

Niz sličnih pisama, od kojih je u nekima bio metak, jedna ili više nepoznatih osoba poslale su zadnjih tjedana predsjedniku Sarkozyju, premijeru Fracoisu Fillonu, više članova vlade i dužnosnika u desnici te medijskim predstavnicima.

Državno odvjetništvo za protuterorizam u Parizu počelo je u početku ožujka istragu o tom predmetu. Pričuvni vojnik uhićen u okviru te istrage oslobođen je, a da protiv njega nije podignuta optužnica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene