Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon reforme

Sarkozy nikada nepopularniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularnost francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja pala je na najnižu razinu zbog skandala oko njegovih ministara, nezadovoljstva mirovinskom reformom i katastrofalnog Svjetskog nogometnog prvenstva za francusku reprezentaciju, pokazalo je u četvrtak ispitivanje javnog mišljenja.

U ispitivanju koje je proveo TNS Sofres za magazin Le Figaro navodi se da je popularnost Sarkozyja pala u lipnju za 2 posto i da sada iznosi 26 posto te da je 71 posto ispitanih izjavilo da mu ne vjeruje. Ovo su njegovi najgori rezultati otkako je preuzeo dužnost 2007. i jedni od najgorih koje je ikad imao jedan francuski predsjednik u novijoj povijesti. Sarkozyjeva popularnost u stalnom je padu od listopada prošle godine zbog krhkog gospodarstva i rastuće nezaposlenosti koja se loše odrazila na moral birača. (Hina)

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

>> Sarkozy reže ministarske povlastice

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene