Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ako postoji hrabrost za reformama

Sarkozy : Krizu se može prevladati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy izjavio je da se 'kriza može prevladati ako postoji kolektivna volja i hrabrost za reformu zemlje', u prvom govoru dva dana nakon snižavanja financijske ocjene Francuske.

'Govorit ću Francuzima krajem mjeseca, reći ću im koje važne odluke treba donijeti ne gubeći vrijeme', kazao je Sarkozy u govoru u Amboiseu. 'Reći ću im da se krizu može prevladati ako postoji kolektivna volja i hrabrost za reformu naše zemlje', dodao je on na svečanosti u čast bivšeg premijera Michela Debrea.

'Od 2008. prolazili smo kroz kroz neviđenu možda unazad jednog stoljeća, odlučio sam reći istinu Francuzima o težini krize. Rekao sam im da se radi o izazovu koji se ne smije podcjeniti ni pretjerano dramatizirati', nastavio je on. (Hina)

Pročitajte i ovo Mrtvi nakon napada bande u Haitiju Vlada stanje panike FOTO Otočna država u kaosu, tijela leže po ulicama: "Ovo je užas, kao u Pobješnjelom Maxu!" Ruska podmornica kriza u Europi Ozbiljno upozorenje iz središta Europske unije: “Rusija se priprema za dugi sukob sa Zapadom”

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene