Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sarajevo: Jedna osoba poginula, troje ozlijeđeno u eksploziji plina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula, a tri su teško ozlijeđene u eksploziji plina koja se dogodila u središtu Sarajeva u noći između nedjelje i ponedjeljka, prouzročivši velika oštećenja na jednoj stambenoj zgradi.

Gotovo u cijelosti su uništena tri stana zgrade u Radićevoj ulici u strogom središtu grada, nedaleko od Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Pročitajte i ovo Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

Prema neslužbenim informacijama, u eksploziji je poginula žena koja je bila u stanu te je ozlijeđen muškarac koji se nalazio s njom, dok su druge dvije ozlijeđene osobe dvadesetogodišnje studentice koje su kao podstanarke živjele u susjedstvu.

Vatrogascima je trebalo nekoliko sati da ugase požar koji je izbio te da potom u ruševinama pronađu tijelo nastradale žene koje je bilo potpuno zatrpano ciglama.

Promet ovim dijelom grada također je bio blokiran satima.

Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije priopćilo je kako se okolnosti ove tragedije još ispituju.

Ispred zgrade u kojoj se dogodila eksplozija navodno je bila iskopana velika rupa, a u nedjelju su radnici tvrtke "Sarajevogas" tamo obavljali radove na plinskim instalacijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene