Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sarajevo: Eksplozivne naprave bačene na tv Hayat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na televizijsku postaju NTV Hayat u Sarajevu u četvrtak navečer su bačene dvije eksplozivne naprave koje su pričinile manju materijalnu štetu, potvrdili su u MUP-u sarajevske županije.

'U trenutku eksplozije koja se dogodila oko 21.30 sati u zgradi se nalazio samo čuvar koji nije ozlijeđen', izjavio je glasnogovornik sarajevskoga MUP-a Dragan Mioković.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Učenici se oprostili od ubijenog Farisa Pendeka Tragedija u Sarajevu Učenici se oprostili od ubijenog prijatelja Farisa, objavili njegove posljednje riječi koje slamaju srce

Od detonacije su popucala prozorska stakla te je oštećeno pročelje zgrade i ograda. Mioković je dodao kako policija istrazi posvećuje posebnu pozornost budući da se radi o napadu na medijsku kuću.

Tijekom cijele noći pripadnici MUP-a sarajevske županije osiguravali su zgradu NTV Hayata. Ova televizijska kuća jedna je od najstarijih i najutjecajnijih u BiH.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene