Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Na rođendanskoj zabavi

Sarah Palin s mužem i pijanom djecom sudjelovala u masovnoj tučnjavi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša guvernerka Aljaske i republikanska kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a 2008. Sarah Palin (50) i članovi njene obitelji sudjelovali su u ''pijanoj tučnjavi''.

Iako je incident u kojem se sukobilo oko 20-ak osoba svojim dolaskom okončala policija, protiv Palin, njenog supruga i dvoje djece nije podnesena nikakva prijava, piše The Independent.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

Sve se dogodilo kada se nekadašnja prva dama Aljaske u društvu supruga Todda (50), kćeri Bristol (23) i sina Tracka (25) 6. rujna pojavila na rođendanskoj zabavi prijatelja Chrisa Oldsa.

Prema pisanju blogerice Amande Coyne, Track koji je ratni veteran iz Iraka, uočio je među gomilom bivšeg dečka svoje mlađe sestre Willov (20). Nakon što je izrazio gađanje prema mladiću, započela je tučnjava u koju se potom umiješao velik broj gostiju. Kada je policija pokucala na Oldsova vrata, Todd je bio krvava nosa, a Bristol je šakom u lice udarila domaćina zabave.

Šok u Bijeloj kući: Agent sigurnosne službe otpušten zbog trolanja kolega na Twitteru!

Dok je policija pokušavala razdvojiti sudionike i smiriti situaciju, Sarah Palin je urala: ''Znate li tko sam ja''. Njen sin skinuo je majicu i obitelj je potom izašla na ulicu. Track je tjerao goste koji su ulazili u taksi, a Sarah ga je bodrila. Iza njih je hodao otac obitelji s krvavim nosom.

Dva tjedna nakon incidenta, Palin se pohvalila svojom djecom na Facebooku.

'Volim Bristol. Moja strijelčica jedna je od najboljih i najjačih mladih žena koje ćete ikada susresti', napisala je i obrušila se na liberalne medije zbog načina na koji su cijeli incident prikazali u javnosti. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene