Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnijele zahtjev

Sarah Palin i njena kćer žele zaštiti svoja imena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša kandidatkinja za potpredsjednicu SAD-a Sarah Palin i njezina kćer Bristol Palin su pokrenule korake kako bi zaštitile brend 'Palin' podnijevši zahtjev za zaštitom njihovih imena.

Thomas van Flein, odvjetnik i povjerljivi savjetnik obitelji Palin podnio je zahtjev u ime majke i kćeri Palin američkom uredu za patente i zaštitne znakove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pročistač vode Velika eksplozija silosa u Bristolu: Poginulo četvero radnika, jedan teško ozlijeđen Slika nije dostupna Što reći? Cyber islamisti izveli žestok napad na - vozni red gradskih autobusa

Bristol Palin je i sama postala zvijezda nakon što je prošle jeseni nastupila u američkom plesnom showu 'Dancing with the Stars' te je u svom zahtjevu napomenula da ime želi zaštiti u edukativnim i zabavnim servisima. Odvjetnik Van Flein je podnio zahtjev Sarah Palin 5, studenog prošle godine, samo par dana nakon izbora. Bristol je svoj zahtjev podnijela 15. rujna, nekoliko dana prije nastupa u televizijskom showu.

>> Bristol Palin nakon prosvjeda otkazala predavanje o seksu

Izvor blizak obitelji kaže da je Sarah Palin poželjela zaštiti svoje ime kako netko ne bi u njeno ime prikupljao financijska sredstva ili sex igračke nazvao njenim imenom.

Sudac koji razmatra njihov slučaj, odbio je njihov zahtjev jer nije potpisan i nije prihvatio primjere zlouporabe njihovog imena. Odvjetnik Van Flein je kazao da radi na ispunjavanju zahtjeva suca te da će ispraviti pogreške u zahtjevu te vjeruje da će uspjeti zaštiti imena Sarah i Bristol Palin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene