Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazan jedan let

'Neke posade, zbog šoka i emocija, nisu spremne danas letjeti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je let Germanwingsa otkazan u srijedu nakon nesreće Airbusa A320 te tvrtke, u kojoj je poginulo 150 osoba, jer posada nakon te tragedije nije bila u stanju letjeti, stoji u priopćenju tvrtke.

Lufthansa, čija je Germanwings podružnica, pozvala je suradnike tvrtke u čitavom svijetu na minutu šutnje u 10:53 sati, u trenutku kada je u utorak došlo do nesreće.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja nakon pada aviona u Zagrebu - 3 Nesreća kod Zagreba FOTO Objavljene fotografije akcije spašavanja: Vidi se i avion koji se srušio među drveće U šumi kraj Kerestinca srušio se manji zrakoplov - 9 Hitne službe na terenu FOTOGALERIJA Pogledajte prve fotografije s mjesta nesreće nakon što se u blizini Zagreba srušio avion

"Germanwings je danas otkazao jedan let, a za ostale jamči normalan red letenja, dan nakon nesreće u Francuskoj", piše u priopćenju tvrtke.

Tvrtka traži razumijevanje za "neke posade koje nisu spremne" letjeti.

'Neke posade, zbog šoka i emocija, nisu spremne danas letjeti', kaže tvrtka, dodajući da "osjeća razumijevanje jer neki su izgubili dobre prijatelje među posadom" unesrećenog zrakoplova.

UŽIVO Crna kutija stigla u Pariz, obitelji žrtva stižu na mjesto tragedije

Zrakoplov Germanwingsa iz Barcelone za Duesseldorf u srijedu ujutro je poletio, a nije poznato koliko je u njemu bilo putnika. Kompanija je promijenila kod leta, koji je sada 4U9441, dok je ranije bio 4U9525. Radi se o Airbusu A319.

Još pet letova Germanwingsa iz Barcelone za njemačke gradove predviđeno je za srijedu, kao i pet slijetanja iz Hanovera, Duesseldorfa, Koelna i Stuttgarta. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene