Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izveli duhovni ritual

Šamani poništili proročanstvo Maja: '2012. svijetu neće doći kraj!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peruanski šamani okupili su se jučer u glavnom gradu kako bi izveli duhovni ritual koji će poništiti proročanstvo Maja o smaku svijeta 2012. godine.

Šamani, odjeveni u tradicionalne nošnje, pozvali su drevne Inka bogove kako bi ih zamolili da promijene proročanstvo za koje mnogi vjeruju da će 21. prosinca 2012. donijeti kraj svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najpoznatija destinacija u Peruu Machu Picchu ponovno otvoren za turiste Slika nije dostupna Šamanski obred na Novu godinu Šamanski obred: Jedan mrtav, trojica na psihijatriji

'To se neće dogoditi, svijetu neće doći kraj. Loše stvari poput mržnje, bijesa i osvete se bliže kraju. Rađa se novi, duhovniji svijet mira i ljubavi', kazao je Juan Osco, šaman sa Anda.

U tradicionalnom ritualu koji uključuje bacanje cvijeća, tamjana i lišća koke šamani su pozitivnu energiju poslali svjetskim liderima Baracku Obami i novom sjevernokorejskom vođi Kim Jong-unu.

Također su predvidjeli da će predsjednica Argentine Cristina Fernandez i predsjednik Venezuele Hugo Chavez pobijediti rak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene