Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobila pažnju

Sama se polila kiselinom po licu 'radi pažnje'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bethany Storro, Amerikanka napadnuta kiselinom u kanadskom Vancouveru, željela je pronaći svog napadača i samo ga pitati: 'Zašto' ili je bar tako rekla policiji. No, sada bi mogla to pitanje postaviti sebi, jer je policiji priznala da se sama polila.

Ova 28-godišnjakinja iz Washingtona je tvrdila da joj je nasumična napadačica bacila kiselinu u lice i to tako da joj je Afroamerikanka prišla, upitala je da li želi nešto popiti i onda je napala. Policija u Vancouveru ne želi otkriti razlog zašto je to napravila, ali tvrde da se kaje.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Predao se mladić koji je napao političara u Dresdenu zaredali se napadi Mladić (17) koji je napao zastupnika predao se policiji: Političaru su polomljene kosti

Nakon incidenta, Storro je primala e-mailove i pisma podrške iz cijelog svijeta, a intervju s njom htjela je i Oprah Winfrey. No, tada je policija primijetila neke nelogičnosti u njezinoj priči i klupko se počelo odmotavati, piše CBS. Najvjerojatnije ju čeka kazna zbog lažne prijave, potvrdili su u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene