Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj spekulacijama

Sada napokon znamo pravu istinu: Videosnimka bez sumnje pokazala nosi li Donald Trump periku

Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP)
Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP) Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP) Foto: Afp Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP) Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Nema više dvojbe - Trumpova kosa je prava (Foto: AFP) Galerija 1/3 >>
Godinama se spekulira o kosi Donalda Trumpa - je li prava ili nosi periku ili tupe? Nakon ove videosnimke konačno smo doznali pravu istinu.

Bilo je mnogo teorija o autentičnosti kose Donalda Trumpa. Spekuliralo se da nosi periku. Neki su mediji išli toliko daleko da su izračunali koliko ga stoji održavanje tupea – čak 77.000 dolara.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

Simpsoni su čak sugerirali da su njegove plave lokne ustvari štene, strateški smješteno na njegovu glavu.

No nedavne videosnimke napokon su okončale sve spekulacije vezane za Trumpovu kosu. Sada napokon znamo pravu istinu.

Na snimci se vidi kako se Trump ukrcava u Air Force One, a izrazito jak vjetar vitla njegovom kosom u svim smjerovima. Naravno, društvene mreže preplavljene su videosnimkama i fotomontažama na Trumpov račun.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene