Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SAD: Zimska oluja odnijela 16 života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zimskoj oluji koja je zahvatila sjeveroistok Sjedinjenih Država poginulo je najmanje 16 osoba, a snijeg i ledena kiša izazvali su velike teškoće u cestovnom prometu i odgode polijetanja u zračnim lukama, izvijestila je američka Nacionalna meteorološka služba.

Zbog poledice i snijega na autocestama otkazana je ili odgođena nastava u školama država New York, Massachusetts, New Hampshire, Connecticut i Maine na istočnoj obali SAD.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Slika nije dostupna Pogibeljno nevrijeme VIDEO Palo nekoliko metara snijega, 13 mrtvih: 'Imate preduvjete za srčani udar'

Na autocesti kroz Massachusetts brzina je ograničena na 65 km/h zbog brojnih prometnih nesreće koje su se dogodile u jutarnjim satima, a stotine kamiona ralica nastoji osigurati prohodnost cesta.

Većina sudova u Maineu u ponedjeljak je bila zatvorena, a javne službe radile su skraćeno.

Nacionalna meterološka služba najavila je da će u Maineu pasti oko 50 cm snijega a u New Yorku oko 30 cm. U Vermontu i dijelovima New Yorka u ponedjeljak ujutro palo je oko 20 cm snijega.

Zračna luka Portland International Jetport u Maineu otkazala je letove zbog loših uvjeta, a stotine letova otkazano je u zračnim
lukama na području New Yorka.

Snježne padaline s olakšanjem su dočekane na skijalištima na sjeveroistoku SAD-a, koja su prošle sezone zabilježila gubitke zbog manjka snijega.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene