Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava ispred bolnice

SAD: Ubio jednu ženu, ranio dvije, pa ubio sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena je ubijena, a dvije su ranjene u krvavom pohodu naoružanog muškarca u Tennesseeju koji je naposlijetku počinio samoubojstvo.

Muškarac je u ponedjeljak počeo pucati ispred bolnice u Knoxvilleu do koje se dovezao taksijem. Prije nego je ubio ženu i sebe, vozaču je platio 20 dolara da ga pričeka pet minuta. U pucnjavi su ozlijeđene još dvije žene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Jackass' pred oltarom Oženio se 'budalaš' Johnny Knoxville

Vozač taksija, Freddys Sakhleh, rekao je da je počinitelja pokupio ispred zgrade i da su nekoliko puta stali na putu do bolnice, prenosi AP. 'Izgledao je ljuto i depresivno,' rekao je vozač. Ispričao je da je muškarac počeo pucati 'kao lud' nakon čega si je pucao u glavu.

Policija još uvijek pokušava otkriti motiv. Do sada je poznato da nijedna od žena nije bila ni u kakvoj vezi s muškarcem. One su ili bivše ili sadašnje djelatnice bolnice, a osumnjičeni nije radio u toj bolnici.

Ranjene žene nalaze se u bolnici, a njihovo stanje je nepoznato, iako njihove obitelji kažu da su prognoze optimistične. Ranjene žene imaju 26 i 32 godine, dok je ubijena imala 40 godina. U bolnici je radila gotovo 6 godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene