Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više ozlijeđenih u SAD-u

Lov na golog ubojicu: Ušetao u restoran i izrešetao goste, ubio najmanje četiri osobe

Policija (Arhiva: AFP)
Policija (Arhiva: AFP)
Aktualno Galerija Travis Reinking (Foto: Policija) Travis Reinking (Foto: Policija) Foto: Policija +0 Policija (Arhiva: AFP) Galerija 1/2 >>
U pucnjavi koja se rano u nedjelju odgodila u restoranu Waffle House u američkom gradu Nashvilleu ubijene su četiri osobe, a nekoliko je ozlijeđenih.

U ranim jutarnjim satima u nedjelju 29-godišnji Travis Reinking otvorio je vatru u restoranu u Nashvilleu. Netko od prisutnih uspio mu je istrgnuti pušku, pa je Travis pobjegao. Njegov krvavi pohod završio je se četiri ubijene osobe i više ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Krvava svađa VIDEO U pucnjavi u Sarajevu ubijen 19-godišnjak, napadač preko odvjetnika poručio da se želi predati Pucnjava u srednjoj školi u Iowi Istraga u tijeku VIDEO Otkriveno tko je ubojica iz srednje škole: Imao je i improviziranu bombu, a tijekom napada javljao se na društvenim mrežama

Lokalna policija na svom je Twitter profilu odmah objavila fotografiju osumnjičenog mladića s informacijom da ga traže vezano za slučaj pucnjave u Waffle Houseu.

U objavi su naveli i da je ovaj 29-godišnjak u pohodu odlučio skinuti odjeću, pa sada gradom hoda gol. ''Ako vidite golog dečka da se šeta ulicama, odmah nazovite policiju'', rekao je Don Aaron iz policije u Nashvilleu, javlja Fox News.

Kasnije je policija dobila dojavu da je viđen u obližnjoj šumi te da na sebi nosi crne hlače.

Restoran je objavio priopćenje u kojem izražavaju sućut obiteljima stradalih, ali ne navode detalje događaja.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene