Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A kažu da nije zdravo...

Godinama jeo pizzu svaki dan... I to mu je spasilo život!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako liječnici stalno upozoravaju kako je konzumiranje prevelike količine brze hrane štetno za zdravlje jednom je Amerikancu strast prema pizzi doslovno spasila život.

48-godišnji Kirk Alexander bio je dobro poznat zaposlenicima jedne pizzerije u Oregonu, piše katu.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija "i nikad problema nije bilo" U pekari na Hvaru jumbo pizzu prodaju za 500 kuna: "Čovjek s broda je kupio 20 komada..." Slika nije dostupna uzbuna na bilicama Splitski zatvorenici pripremaju štrajk glađu, za sve je kriva pizza: Otkriveno tko je pokrenuo pobunu

'Nije bilo dana da nije naručio pizzu i tako sve od 2009. godine. Naručuje online i njegova narudžba nam samo iskoči na ekranu. Kad god je vidimo kažemo: 'Oh, evo Kirkove narudžbe', kazala je 48-godišnja Sarah Fuller, direktorica prodaje.

No, prošli su tjedan narudžbe stale. Prošlo je nekoliko dana a od Kirka ni traga ni glasa.

'I neki od vozača su spomenuli kako već dugo nije ništa naručio. Oni ga dobro poznaju jer uvijek rado s njima popriča. Kada sam provjerila u bazi podataka vidjela sam da nije ništa naručio već 11 dana. To nam je bilo zaista čudno i zabrinulo nas je', kazala je Fuller.

Stoga je poslala dugogodišnjeg vozača Traceya Hamblena da pođe provjeriti je li sve u redu.

'Nije otvarao vrata, no svjetla su bila upaljena i čuo se televizor. Pokušali su ga dobiti na telefon no bezuspješno. Potom smo odlučili nazvati 911'.

Ubrzo su stigli ljudi iz šerifova ureda i ušli u kuću te ustanovili kako Alexandere treba medicinska pomoć. Odvezli su ga u lokalnu bolnicu gdje ga redoviti posjećuju radnici iz pizzerije.

'Želimo mu pokazati da nam je stalo do njega', kazala je zaposlenica Jenny Seiber.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene