Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija kupila nove terence

VIDEO Sad ste dobili svoje: Pogledajte kako je TV voditelj popljuvao 'nježne guze'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava za izvanredne situacije srbijanskog MUP-a kupila je nove luksuzne terence. Jednom TV voditelju to je bila kap koja je prelila čašu.

Srpski voditelj Uroš Davidović otprije je u regiji poznat po svojoj izjavi o tenisu i onome što se s time rimuje. Termin njegove emisije 'Dobra zemlja' jednom je bio pomaknut zbog teniskog meča Đokovića i Del Potra. 'Ovog jutra smo počeli malo ranije, zbog tenisa, tako da, eto, nekom tenis, a mi dobismo ono što se rimuje s time', rekao je tada Davidović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbraja se šteta VIDEO Nevjerojatni prizori iz pustinjske države: Snažna tuča zabijelila ceste, druge u potpunosti pod vodom Američka zračna baza Ain al-Asad Napetosti na Bliskom istoku Više raketa i projektila ispaljeno na američku zračnu bazu u Iraku: Ima ranjenih

Ova put opleo je po MUP-ovoj Upravi za izvanredne situacije zamjerivši im što nemaju rakete za obranu od tuče ali su zato kupili nove luksuzne terence, piše B92.

Anonimna analiza za MUP: Naručili skuplje terence umjesto jeftinijih i istih vozila

'Može li režija pustiti snimku jednog sjajnog automobila - mitusbishi pajero. Automatski mjenjač, unutra koža, luksuz. Ide kuda god hoćete. Ma, tko ga ne bi vozio? Bi li vi vozili ovaj auto? Pogotovo da vam ih kupi država i da vam ih da se vi malo s njim igrate. E, tako je Uprava za izvanredne situacije MUP-a Srbije kupila prošle godine da li 20, da li 30 mitsubishija jer njihove nježne guze ne mogu sjesti u Ladu Nivu kao sav normalan svijet, nego moraju sjesti u luksuznog mitsubishija, pa kada dođu do ovih unesrećenih kojima je npr. tuča potukla pšenicu i kukuruz da im mogu mahnuti', rekao je Davidović jasno poručivši što misli o nabavi novih automobila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene