Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva milijuna ljudi bez struje

SAD: Snijeg i ledena kiša uzeli tri života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prerane zimske vremenske nepogode izazvale su velike probleme na sjeveroistoku SAD-a.

Snježne padavine i ledena kiša, vrlo rijetki u ovo doba godine, izazvali su u subotu velike poremećaje u prometu na u nekoliko saveznih država gdje je bez struje tijekom snježne ostalo više od 2 milijuna osoba, dok je vrijeme uzrok smrti tri osobe.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

U Pennsylvaniji je jedan 84-godišnjak poginuo kada se stablo zbog težine snijega srušilo na nnjegovu kuću dok je spavao, javlja AP. U Massachusettsu je 20-godišnjak izgubio život uslijed strujnog udara zbog dalekovoda koji je zbog vjetra i teškog mokrog snijega pao na tlo. Još jedan muškarac poginuo je u prometnoj nesreći koja je također uzrokovana vremenskom nepogodom.

Zračne luke u New Yorku i Philadelphiji zabilježile su kašnjenja i otkazivanje letove zbog ranih snježnih padavina. Zbog loše vidljivosti i prvih pahulja snijega dolazni letovi u međunarodnoj zračnoj luci Newark blizu New Yorka bilježili su u prosjeku šest sati zakašnjenja.

>> Snijeg uzrokovao kaos u Gorskom kotaru

U međunarodnoj zračnoj luci JFK u New Yorku zrakoplovi su stizali s prosječnim kašnjenjem od četiri sata. Nevrijeme je omelo i željeznički i cestovni promet između Washingtona i Bostona, a meteorološke službe upozoravale su da bi se prometovanje noću moglo pokazati 'iznimno opasnim'.

Guverner New Jerseyja Chris Christie objavio je da je proglasio hitno stanje zbog 'ozbiljnih klimatskih prilika'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene