Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Panika u avionu

SAD: Prizemljen putnički zrakoplov, u akciji bili i borbeni zrakoplovi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion US Airwaysa, koji je letio iz Pariza za Charlotte u Sjevernoj Karolini, preusmjeren je u gradu Bangor u SAD-u.

Američki putnički zrakoplov preusmjeren i prizemljen je zbog 'sumnjivog ponašanja jednog od putnika za vrijeme leta', izvjestila je Uprava za sigurnost transporta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najgori od najgorih FOTO Ovo je deset najopasnijih ljudi na svijetu

Zrakoplov koji je iz Pariza krenuo za Charlotte u Sjevernoj Karolini zbog toga je prizemljen u drugom američkom gradu Bangoru gdje su, prema izvješću Uprave za sigurnost transporta, slučaj preuzeli organi reda, prenosi CNN.

Putnica tvrdila da ima 'kirurški ugrađen uređaj'

Putnica, rođena u Kamerunu i s francuskim državljanstvom, posadi aviona je rekla da ima 'uređaj koji je kirurški ugrađen u tijelo', obavijestile su američke državne vlasti. Pregledali su je liječnici koji na njezinom tijelu nisu pronašli niti jedan sumnjivi ožiljak.

U istrazi nije pronađena bomba, a policija je rekla da je žena posadi predala poruku u kojoj je pisalo da je u njezino tijelo ugrađena određena naprava, no nije specificirala o čemu se radi niti je rekla da je 'uređaj' prijetnja sigurnosti ili da ona prijeti. Ženu, koja je u SAD dolazila u desetodnevni posjet i putovala sama, najvjerojatnije očekuje psihijatrijski pregled.

Dva borbena zrakoplova F-15 pratila su zrakoplov sve do njegovog slijetanja nakon što je prijavljena prijetnja sigurnosti. U zrakoplovu je bilo 179 putnika i 9 članova posade, rekla je glasnogovornica US Airwaysa za CNN.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene