Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hempfest 2013

VIDEO Policija posjetiteljima festivala 'trave' dijelila čipseve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na najvećem godišnjem festivalu 'trave', ove je godine policija posjetiteljima dijelila čips i brošure o uvjetima u kojima se marihuana u saveznoj državi Washington može koristiti legalno.

Umjesto izvadaka iz zakona o kaznama koje za sobom povlači konzumiranje marihuane, ove je godine policija u Seattleu posjetiteljima festivala 'trave' dijelila čipseve i brošure o legalnom korištenju te droge, objavio je AP. Prošle je godine, naime, konzumiranje marihuane ondje postalo legalno, ali samo u određenim uvijetima.

Pročitajte i ovo Malinda Hoagland Uhićeni otac i maćeha Malinda je bila vezana u podrumu i zlostavljana do smrti: Jedan jezivi detalj otkrio je mučnu istinu Potraga za tijelom djevojčice Danke - 1 začarani krug Novi zaplet u slučaju Danke Ilić: "MUP umjesto da otkrije i progoni počinitelje kaznenih djela, sudjeluje najvjerojatnije u zlostavljanju i mučenju"

>> VIDEO Policija 'veselim' studentima otela DIVOVSKI joint!

'Hempfest' poznat je i kao najveće godišnje okupljanje ljubitelja marihuane. Organizatori su podijelili 1.000 vrećica čipsa i brošure. U njima je objašnjeno kako je rekreacijsko korištenje marihuane u saveznoj državi Washington dozvoljeno zakonom, ali nije legalno kod sebe posjedovati više od 28 grama, pušiti 'travu' u javnosti ili voziti pod njezinim utjecajem, niti prodavati je bez dozvole.

Glasnogovornik policije Seattle Sean Whitcomb rekao je kako želi da ljudi budu upoznati s pravilima oko korištenja marihuane. 'Mogu je koristiti u privatnosti svog doma, a ne na ulici ili u parkovima', rekao je Whitcomb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene