Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvao incident

Drama u restoranu 'Dubrovnik' u Saaerbrueckenu izbila zbog obiteljske svađe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psihički rastrojen muškarac koji se u nedjelju zabarikadirao u restoranu "Dubrovnik" na zapadu Njemačke svladan je, a incident nema veze s terorizmom, nego je vjerojatno riječ o obiteljskoj svađi, objavila je njemačka policija.

U policiji u gradu Saarbrueckenu kažu da je muškarac pronađen kako spava u podrumu restorana i, suprotno ranijim izvješćima, bio je nenaoružan.

Pročitajte i ovo Njemački vojnik Panzerbrigade 45 Njemačka rasporedila prve vojnike u jednu NATO članicu: Za tri godine tamo će biti stalno prisutni Petr Bystron Isplivale audiosnimke Političar populističkog AfD-a pod pritiskom javnosti: "Nisam primio nikakav novac za širenje proruskih pozicija"

Imao je lakše površinske ozlijede i prebačen je u bolnicu, rekao je glasnogovornik policije.

Po njegovim riječima, radi se o zaposleniku restorana "Dubrovnik" u središtu Saarbrueckena.

Napadač nije policiji uputio nikakav zahtjev, niti je kome prijetio, rekao je glasnogovornik.

Lokalni mediji prenose da se radi o 43-godišnjem bivšem poslovođi restorana Robertu Sandevu koji je policiji otprije poznat zbog psihičkih smetnji.

Sandev je rano u nedjelju obliven krvlju upao u restoran u kojem još nije bilo gostiju ni zaposlenih, osim čistačice. Navodno je tražio da dođe njegova supruga koja je također radila u restoranu i od koje se nedavno razveo.

Supruga je potom obavijestila policiju, a budući da se vjerovalo da je naoružan i da drži taoce, u akciju su krenuli i pripadnici specijalne policijske postrojbe SEK.

Nakon ulaska u restoran pronašli su nenaoružanog Sandeva kako spava u podrumu, kažu u policiji.

Na objavi na Facebook stranici restorana "Dubrovnik" od 1. svibnja vidi se Sandev u idiličnoj atmosferi restorana koji se na jednom mjestu reklamira kao "hrvatski" a na drugom kao restoran s "orijentalnim specijalitetima".

 


 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene