Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka zaradila prijavu

ZAIGRALA SE: S cijelim svijetom podijelila fotografiju majke i sestre u toplesu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmlađa kći je fotografirala majku i 14-godišnju sestru u toplesu, a kasnije je ta fotografija dospjela na društvene mreže. Protiv majke je podignuta prijava.

Jedna 50-godišnja majka iz SAD-a, čiji identitet javnosti nije poznat, fotografirala se sa svojom 14-godišnjom kćeri u toplesu. Ta fotografija je počela kružiti društvenim mrežama, a 'dijelili' su je učenici dviju srednjih škola. Protiv majke je podignuta prijava zbog ugrožavanja djeteta, javlja Huffington post.

Sin žene, koji pohađa jednu od škola kojom je kružila fotografija, medijima je kazao kako su ga u školi zbog te fotografije neprestano ismijavali. Naime, njegova majka i sestra su na fotografiji pozirale u toplesu, samo su rukama prekrile bradavice. 'Sudeći prema fotografiji, pozirale su, a sigurno je fotografija imala i neke seksualne konotacije', kazao je okružni tužitelj Tim Lohmar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

VIDEO Strava u Istanbulu: Majka pokušala PRODATI bebu za 500 dolara

No, majka je sve porekla rekavši da nije pozirala, već da je fotografija snimljena u trenutku kada je izlazila iz kade. Fotografiju je, navodno, snimila najmlađa kći, a potom i objavila na Snapchatu – aplikaciji na pametnim telefonima koja primatelju omogućuje da fotografiju vidi na nekoliko sekundi, a zatim ju briše. Majka je pak policiji kazala da je svojoj kćeri rekla da odmah izbriše fotografiju.

Inače, 14-godišnja kći je već prije bila u nevolji zbog golotinje. Prošle godine je, naime, po školi proširila svoje golišave fotografije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene