Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njegov šef poludio

Ruski novinar opuškom izazvao požar: 'Jednom rječju, idiot!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski TV reporter izazvao je incident u Sibiru svojom nesmotrenošću te uzrokovao požar na svega par metara od sela. Lokalno stanovništvo je izvan sebe od bijesa.

Mihail Akinčenko nonšalantno je odbacio neugašeni opušak u grmlje pored jednog sela u Sibiru, a to je bilo dovoljno da bukne požar. Njega i TV ekipu ruskog Channel One, policiji je prijavio jedan od lokalnih stanovnika, izbezumljen njihvim nemarom.

Pročitajte i ovo Ruska ratna krstarica Varjag Dalekodometna kampanja Ruski ratni brodovi uplovili na nemirno područje: Pobunjenici im obećali sigurnu plovidbu, ali... Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji"

TV kuća Channel One priznala je da je do incidenta došlo, ali poriče da je njihov novinar namjerno izazvao požar. "Potvrđujemo da se dogodio incident s cigaretom. TV ekipa se ponijela nemarno, za što će svi skupa biti kažnjeni", stoji u priopćenju te TV kuće za medije, koje prenosi britanski Guardian.

Putinovi bajkeri u problemima: Poljska im zabranila ulaz, a mogla bi i Češka

"Channel One izražava žaljenje zbog događaja", pisalo je dalje u priopćenju. Akičenko je policiji rekao da je samo htio snimiti pozadinski kadar.

Akičenko je radio prilog o posjetu ruskog predsjednika Vladimira Putina južnom Sibiru, kojim haraju požari, koji su dosad uzeli 34 života. požar koji je nepromišljeno izazvao, na svu sreću, brzo je ugašen.

"Idioti, jednom rječju! Naravno da će biti kažnjen. Da bi znao što radiš moraš imati glavu na ramenima", bijesno je komentirao Kiril Klejmenov, šef programa navedene televizije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene