Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio u kampu

Ruski konzul u Japanu poginuo u padu s litice tijekom loptanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski generalni konzul u Japanu umro je nakon pada s 30-metarske litice tijekom igre s loptom u kampu na sjeverozapadu zemlje, objavila je japanska policija.

Vladimir Puškov (55), koji je vodio Generalni konzulat Rusije u prefekturi Niigata, bio je na kampiranju s 13 kolega i članova njihovih obitelji, rekao je za AFP službenik u policijskoj postaji grada Agano u Niigati.

"On je u subotu pao s litice i jako udario glavom dok je jurio za loptom", rekao je službenik.

Vice konzul Roman Kolešnik (41), pokušao je spasiti Puškova ali je hospitaliziran nakon što je pao u provaliju i ozlijedio leđa, rekao je službenik, dodajući da njegove ozljede nisu opasne po život.

Rusko veleposlanstvo i konzularni službenici nisu bili dostupni za komentar. (Hina)
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.
 

Pročitajte i ovo Potres u Japanu 2011. godine Na današnji dan ''To su stvari koje želim zaboraviti, ali ne mogu'': Godišnjica jednog od najsnažnijih potresa u povijesti Lansiranje rakete H3 Uspješno lansiranje VIDEO Pogledajte kako je Japan lansirao novu raketu nakon prošlogodišnjeg fijaska

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene