Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jasno stajalište

Rusija Siriji: Prijetnja kemijskim oružjem je neprihvatljiva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija je sirijskom režimu jasno poručila da su prijetnje upotrebom kemijskoga oružja neprihvatljive, objavilo je rusko ministarstvo vanjskih poslova u dosad najsnažnijoj ruskoj osudi nedavne sirijske prijetnje.

Na sastanku sa sirijskim veleposlanikom u Moskvi, zamjenik ministra vanjskih poslova Mihail Bogdanov 'krajnje je jasno iznio rusko stajalište o nedopustivosti bilo kakve prijetnje upotrebom kemijskoga oružja', priopćeno je iz ministarstva.

>> Rusija: Nove sankcije EU-a protiv Sirije kontraproduktivne

Glasnogovornik sirijskoga ministarstva vanjskih poslova Džihad Makdisi u ponedjeljak je obznanio da njegova zemlja ima kemijsko oružje, da ga neće upotrijebiti za gušenje pobune, ali da bi ga mogla upotrijebiti protiv stranih snaga. (Hina)

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Sigurnosni forum Dodik ponovo u Rusiji: Pogledajte s kim se prvo susreo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene