Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rusija razmatra hrvatski zahtjev za izručenjem Kadijevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija 'razmatra tehnička pitanja' u vezi s hrvatskim zahtjevom za izručenjem bivšeg jugoslavenskog generala Veljka Kadijevića koji živi u Moskvi, rekao je u Beogradu zamjenik ruskog premijera Aleksandar Žukov.

Žukov, koji je u službenom posjetu Beogradu, nije rekao hoće li general Veljko Kadijević, posljednji jugoslavenski ministar obrane i jedna od ključnih osoba u krvavom raspadu Jugoslavije, biti predan Hrvatskoj, izvijestila je televizija B92.

Pročitajte i ovo Ustavni sud Opravdanost Ustavni sud odbio zahtjev udruge poslodavaca: "Riječ je o samo jednoj od niza mjera Vlade'' Gwyn Jenkins Teške optužbe Drugi čovjek britanske vojske skrivao stravične ratne zločine: Ono što je učinio s dokazima zgrozilo je javnost

'Naše institucije razmatraju tehnička pitanja', rekao je Žukov na konferenciji za novinare u Beogradu ne navodeći pojedinosti. 'To pitanje se nedavno pojavilo i nema komplikacija', rekao je Žukov, prenosi B92.

Hrvatska ministrica pravosuđa Ana Lovrin izjavila je ovih dana kako očekuje da će ruska policija uhititi Kadijevića koji je u Hrvatskoj optužen za ratni zločin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene