Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

15 novih plovila

Rusija obnavlja zastarjelu i neispravnu crnomorsku flotu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon ključnog sporazuma s Ukrajinom o produljenju najma glavne baze ruske flote u Crnom moru Rusija namjerava obnoviti zastarjelu Crnomorsku flotu s 15 novih plovila, kaže se u izvješću ruskog instituta za vojne analize.

Veliki dio flote je posljednjih godina postao zastario i neispravan ali to stanje Rusija namjerava izmijeniti s 10 suvremenih fregata i pet podmornica do 2020. godine, rekao je CAST (Centar za analizu strategija i tehnologija) u svom izvješću.

Pročitajte i ovo Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi"

'Provedba tih odluka bit će znatno olakšana ruskim vojim partnerstvom koje je obnovljeno izborom Viktora Janukoviča za ukrajinskog predsjednika', kaže se u izvješću.

Janukovič je u veljači izabran na petogodišnji predsjednički mandat i tražeći jačanje veza s Rusijom počeo voditi politiku suprotnog smjera od one njegova prethodnika Viktora Juščenka . (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene