Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen vođa i članovi

Rusi otkrili kult za orgije s maloljetnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska policija uhitila je većinu članova kulta koji je održavao seksualne orgije s maloljetnicima u gradu Orenburg.

Ruski istražitelji uhitili su bivšeg vođu i stotinjak članova takozvane Fundacije za samopoboljšanje koji su 'imali nekontrolirane spolne odnose jedni s drugima, čak i u prisustvu maloljetnika’, priopćili su istražitelji u izjavi, prenosi World News.

Pročitajte i ovo Nasilje; ilustracija - 3 Policija traži napadače Napad na maloljetnike na Trgu šokirao građane: Policija još traži napadače, majka žrtve uputila apel Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli''

Vođa grupe Vjačeslav Vesnjin bio je psihijatar koji je radio nekoliko godina u bolnici na jugu Orenburga. Skupina je orgije i snimala, a neki tabloidi domogli su se i video snimki na kojoj se vidi kako jedna djevojka izvodi striptiz ispred mladića, dok na drugoj djeca recitiraju vulgarne stihove odraslima koji im se smiju.

Članovi kulta nisu jeli meso niti pili alkohol, a neki su proveli duga razdoblja živeći u kući vođe, priopćili su u policiji. Pritvoreno je stotinjak članova koji su zatečeni u njegovoj trokatnici. Pri tom je zaplijenjeno više od 500 fotografija. Kult je prema podacima policije imao 150 članova, među kojima je bilo i 12 maloljetnika.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene