Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruske vojne snage

Što se to događa pod budnim okom Putina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija je u četvrtak izvršila nekoliko probnih ispaljivanja balističkih raketa u okviru vojnih vježbi pod nadzorom predsjednika Vladimira Putina.

Ruske vojne snage pristupile su ispaljivanju međukontinentalne balističke rakete tipa Topol iz baze Pleseck na sjeveru Rusije, kao i "nekoliko drugih raketa kraćeg dometa iz podmornica sjeverne flote i pacifičke flote, prema ruskim agencijama.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Slika nije dostupna uznemirujuće snimke "Ubijte ih sve!" Pogledajte kako ruski vojnici razgovaraju o ukrajinskom civilnom stanovništvu

Vježbe su uključivale i lansiranje raketa zemlja-zrak iz strateških bombardera Tupoljev Tu-95.

Proruski separatisti ignoriraju Putina, referendum će biti održan

Manevre su iz Moskve nadgledali Vladimir Putin i predsjednici četiriju zemalja, saveznica Moskve - Bjelorusije, Armenije, Tadžikistana i Kirgistana.

"Svi ste se imali priliku uvjeriti u visoku pripremu i koheziju ofenzivnih i defanzivnih strateških snaga naše zemlje", objasnio im je ruski predsjednik. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene