Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroj dana

Rus skočio s mosta i spasio spasioce iz prevrnutog čamca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od ruskih spasioca koji pomažu kolegama u Srbiji, skočio je s mosta kako bi iz rijeke izvukao ljude iz čamca koji se prevrnuo, među kojima su bili i dva srpska spasioca.

'Spasioci su dali i daju sve od sebe da nam pomognu. Jedan Rus je skočio s mosta kako bi spasio dvojicu naših ljudi', rekao je premijer Srbije, Aleksadar Vučić, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Američka obalna straža spasila tri brodolomca nakon tjedan dana na pustom otoku. Tri brodolomca Nasukali se na pustom otoku: Hranili se samo jednom namirnicom, a evo što ih je spasilo Pas Roger pomaže u potrazi VIDEO/FOTO Sreća da nije upao u policiju: Pas Roger postao zvijezda nakon potresa na Tajlandu

Nakon što je vidio da se čamac za spašavanje u kojem su bile dvije Obrenovčanke i dva srpska spasioca prevrnuo u vodi i da ih je počela nositi bujica, ruski je spasioc skočio s mosta, doplivao do njih i sve ih spasio.

FOTO Šok za stanovnike: Selo prekriveno muljem

'Svašta se događa ovdje. Situacija je takva da ima i lijepih i ružnih priča. Jedna od njih je i ta da je jedan Rus – spasioc, rekao bih, ludačkom hrabrošću skočio i spasio dva srpska spasioca i dvije žene od vodene bujice i svi smo mu zahvalni na tome', rekao je Vučić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene