Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Drago mi je da je dobro'

Rudareva žena bojkotira spašavanje zbog ljubavnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marta Salinas, supruga 28-godišnjeg rudara Yonnyja Barriosa, odlučila je bojkotirati spašavanje jer će na istom mjestu biti i ljubavnica njezinog supruga.

Barrios je zatočen 700 metara pod zemljom, gdje je s 32 kolega proveo proteklih 69 dana. 21. je na redu za izvlačenje, a njegova žena odustala je od čekanja kod rudnika u San Joseu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Putin nikad bjesniji "Mislili smo da će dobiti srčani udar": Ni loši vojni rezultati nisu ga toliko uzrujali. Zbog ljubavnice izgubio živce, psovao i vikao Spašeni rudari VADILI ZLATO Pod zemljom proveli više od 60 sati bez hrane i vode: Spašeni rudari koji su ostali zarobljeni nakon urušavanja tunela

Sretna sam jer izlazi, to je pravo čudo, ali ja ipak neću biti tamo da to i vidim. Pozvao me, ali ispostavilo se da je pozvao i svoju 'djevojku', a ja sam žena s dostojanstvom i stvari su jasne. Ili ja ili ona', izjavila je Marta za m&c News. 

>> UŽIVO pratite izvlačenje rudara

>> Obama: Spašavanje je daleko od završenog

'Ne želim to gledati niti na televiziji. Uz to iz pisama i telefonskih razgovora sam shvatila da je dobro i to mi je dovoljno', dodala je Marta. Ona se već sukobila s njegovom ljubavnicom, Susanom Valenzuelom, koja tvrdi da je Barriosova ljubavnica, ona će Yonnyja dočekati na površini.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene