Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'želim da se pravda izvrši'

Ruby: Nisam naplaćivala seksualne usluge, pogotovo ne Berlusconiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
20-godišnja Karima El Mahroug zvana Ruby, koja se našla usred skandala tijekom suđenja bivšem talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju optuženom za seks s maloljetnicom, zatražila je poštovanje od sudaca i novinara.

'Ako je ovo Palača pravde, želim da se pravda izvrši', rekla je 20-godišnja Marokanka pred zgradom sudnice u Milanu, gdje je pročitala pisanu izjavu držeći u ruci transparent 'Želim se obraniti od laži i predrasuda'.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Slika nije dostupna Opet pred sud? AFERA 'BUNGA BUNGA' Pronađeni dokazi o Berlusconijevu podmićivanju svjedoka

Ruby: 'Ja sam kolateralna žrtva'

Ona smatra da je kolateralna žrtva napada na Berlusconija, a novinare je optužila da su je izvrtanjem istine 'prikazali kao prostitutku, a što ja nisam', a bolje nisu prošli ni suci.

'Za moje boli krivi su i suci, koji su me, vođeni motivima koji nisu u skladu s pravosudnim vrijednostima, nazivali prostitutkom, iako sam uvijek tvrdila da nisam naplaćivala seksualne usluge, napose ne Silviju Berlusconiju'

Ruby je objasnila kako je u vrijeme događaja za koje se sudi bivšem premijeru imala 17 godina i nije znala tko su ministri u vladi niti je čitala novine. Rekla je da želi svjedočiti kako bi ispričala istinu i onemogućila da je 'bilo tko blati za stvari koje nisam počinila'.

'Želim da se moja kći ponosi svojom majkom', rekla je Ruby na rubu suza.

Nakon više odgoda Ruby je došla na sud 14. siječnja, ali nije svjedočila jer je ocijenjeno da to nije nužno. Berlusconiju se sudi od travnja 2011. na sudu u Milanu za odnos s maloljetnicom i zloporabu ovlasti. Optužen je da je plaćao Ruby za seks,te je iskoristio svoj položaj kako bi pritisnuo policajce da puste Ruby iz pritvora 2010., gdje se našla zbog sitne krađe. (HINA)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene