Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisam zabrinut'

Rodman kod Kim Jong-una: Evo o čemu će razgovarati!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša NBA zvijezda Dennis Rodman ponovno je otputovao u Sjevernu Koreju gdje će, kako kaže, trenirati nacionalni košarkaški tim.

Rodman je danas ponovno otputovao u Sjevernu Koreju, a u zračnoj luci su ga dočekali brojni novinarim kojima je rekao kako 'zna da ga Kim čeka i da se nada da će povesti razgovor o nekim temama koje će pomoći svijetu', javlja Huffington post.

Novinari su ga priupitali i o smaknuću tetka Kim Jong –una, a on im je odgovorio da taj događaj nema nikakve veze s njegovim posjetom te je dodao da nije zabrinut za svoju sigurnost.

Rodman će, naime, u Pjongjangu trenirati košarkaški tim koji će zaigrati 8. siječnja kada će se obilježiti i rođendan 'izvrsnog vođe' na kojeg je Rodman i pozvan.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Rodman: Mislio sam da znam partijati - sve dok nisam upoznao Kim Jong Una!

Podsjetimo, Rodman je Kim Jong-una prvi put upoznao u veljači ove godine, u sklopu snimanja filma i promocije košarke. Američki dužnosnici negodovali su oko Rodmanovog posjeta Sjevernoj Koreji, jer je 'davao propagandi Kim Jong-una uzlet'. Međutim, Rodman je tada izjavio kako bi malo 'košarkaške diplomacije' moglo zatopliti odnose između Sjeverne Koreje i SAD-a. Inače, Kim je veliki ljubitelj košarke, a navodno i navijač Chicago Bullsa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene