Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Je li primjereno?

Roditelji u šoku zbog knjige za djecu: Princ bi kresnuo princezu i blenuo u njene gaćice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dječjoj literaturi baš i nismo navikli na prinčeve koji princezama jasno daju do znanja da bi ih 'kresnuli'.

Odlični učenici drugog razreda beogradske osnovne škole '20. oktobar' nagrađeni su primjerkom knjige 'Beogradska princeza'. i ne bi to bilo ništa neobično da se ne radi o knjizi u kojoj princ želi 'kresnuti' princezu i 'blenuti u njen grudnjak i gaćice'.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..." Ubijeni Milan, Kristina i Dalibor tužna godišnjica "Ivana, netko je poubijao našu djecu": Nastavnica otkrila kako je saznala za pokolj svojih učenika

Šokirani roditelji djece koja su dobila knjigu javili su se Blicu i požalili na neprimjerene dijelove 'Beogradske princeze' u kojoj djevojčica kaže dječaku 'Palim! Vidim, ti bi nešto kresnuo, pa brišem!', dok on njoj govori o najnovijim grudnjacima koji 'podižu i povećavaju dojke'.

Roditelji ljuti na Google: Pornografija pored dječjih knjiga!

'Čak i da se izuzme neprikladan rječnik, knjiga obiluje žučnim svađama koje djevojčica ima s majkom i pitam se kakav sustav vrijednosti škola želi postaviti s ovom literaturom', kaže jedan od roditelja.

Knjigu je napisao čuveni srpski pjesnik Dragan Lakičević. Ravnatelj škole ispričao se đacima i roditeljima i rekao kako su ipak trebali pročitati knjigu prije naručivanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene