Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasili ga prijatelji

Kakvi su to roditelji?! Dječaka (8) lancem vezali za stup na osam sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanska policija uhitila je roditelje 8-godišnjeg dječaka nakon što je utvrđeno da su ga lancem zavezali za stup u svom domu u Nagahami, na zapadu zemlje, izvijestili su u četvrtak lokalni mediji.

Par je sina na tri metra dugom lancu s dva lokota zavezao na osam sati, javlja dnevni list Kyodo. Prema istom izvoru, majka i očuh su priznali zlodjelo. Dječaka su spasila djeca koja su ga htjela posjetiti i kroz prozor vidjela da je zavezan lancem te su obavijestili susjeda koji je pozvao policiju. Policija ga je pronašla malaksalog, a pokraj njega je bila tek dječja posuda za nuždu. Prebačen je u bolnicu, ali osim iscrpljenosti nije imao druge tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Japanski tenkovi na vojnoj vježbi Jačanje suradnje Dramatično upozorenje: "Svijet je na povijesnoj prekretnici, nadam se da će Amerika to razumjeti" Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića

Osnovna škola koju pohađa ranije je znala zvati policiju zbog sumnji da je dijete zlostavljano, jer je često imao opekline i masnice, no vlasti nisu poduzele daljnje mjere jer je dječak tvrdio da je 'dobro'.

Trećina roditelja u Hrvatskoj ne zna da prema zakonu ovo NE SMIJE raditi

U prvoj polovici 2014. broj slučajeva zlostavljene djece porastao je u Japanu za 43 posto u odnosu na prošlu godinu. U tom je razdoblju zabilježeno 317 slučajeva zlostavljanja djece, no stručnjaci vjeruju da je broj znatno veći. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene