Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije stigla niti do automobila

Rodila u plastičnim sanjkama pred kućom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka Shirley Kim Bonanni iz Philadelphije rodila je dijete u plastičnim sanjkama nedaleko svoje kuće po ledenom vremenu nakon što nije uspjela na vrijeme stići čak ni do automobila, prenose američki mediji.

Novorođena beba i majka dobro su i zbrinute su nakon jedinstvenog zimskog ugođaja u kojem je Bella Sophia Bonanni stigla na svijet.

Pročitajte i ovo Porod u helikopteru Pet minuta prije slijetanja U vojnom helikopteru rođena djevojčica: "Kada je beba zaplakala svi smo bili sretni" Slika nije dostupna Epiduralna spriječava dojenje

Majku Shirley rano ujutro probudili su trudovi i vjerovala je da ima dovoljno vremena da se mirno spremi za odlazak u bolnicu no nakon što je sa suprugom izašla iz kuće otkrila je da je snijeg toliko dubok da ne može stići do automobila koji je bio u podnožju brijega.

Srbija: Rodila u autobusu

Suprug je izvukao sanjke i po temperaturi ispod nišptice smjestio je Shirley u njih i polako krenuo nizbrdo kad će porođaj započeo.

U pomoć su priskočili baka i djed te susjedi i uz pomoć telefonskih instrukcija hitne pomoći porođaj je dovršen a tada je stiglo i vozilo hitne pomoći koje je odvelo obitelj u bolnicu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene