Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došla zbog bolova u trbuhu

Rodila sina, a nije ni znala da je trudna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I.M. (29) iz Leskovca u četvrtak ujutro u bolnicu je došla zbog bolova u trbuhu. Ubrzo je rodila zdravo muško dijete teško 3,55 kilograma, a nije ni znala da je trudna!

I.M. je u bolnicu u Leskovcu otišla zbog jakih bolova u trbuhu, piše Blic. Liječnici su je pregledali, dali joj injekciju protiv bolova i pripremali je za snimanje trbuha na rendgenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene" Slika nije dostupna Baka 20 unučadi 'NEPOTREBNA TJESKOBA' Iz bolnice je pozvali na trudnički pregled

Srećom po nju i bebu rendgen u tom trenutku nije radio, pa je mlada žena sa suprugom u pauzi otišla do ginekologa koji je konstatirao da je porod već započeo. 20 minuta kasnije rodila je zdravo muško dijete.

Za vrijeme trudnoće, kako su rekli, imala je menstruacije, a višak kilograma posljednjih mjeseci 29-godišnjakinja je pripisivala pretilosti i hormonskoj terapiji koju je uzimala zbog liječenja sterilnosti.

'Zbog bolova u trbuhu javila sam se Hitnoj medicinskoj službi u Leskovcu. Oni su me prebacili u Opću bolnicu gdje su mi liječnici dali injekciju protiv bolova, čak i ne sumnjajući na trudnoću', kazala je I.M. agenciji Beta te dodala kako su do ginekologije otišli na inzistiranje njezina supruga Ljubiše.

Njezine kolegice s posla su kazale kako je još dan uoči poroda, zajedno s njima, nosila bale tkanina teške 50-ak kilograma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene