Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodna pitanja prolaznika

Rodila blizanke različite boje kože

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pamela i Oswald Frazer roditelji su blizanki s različitom bojom kože - jedna je djevojčica crna, a druga bijela.

Pamela Frazer majka je djevojčica koje su zadivile liječnike. Djevojčice nisu ni naizgled obične blizanke. Naime, jedna je djevojčica rođena bijela, a druga crna. Candice Anne ima tamnu kožu, crnu kosu i tamne oči, dok je Aleisha Lilly bijela sa svijetlom kosom i svijetlim očima, piše The Sun.

30-godišnja majka se zbog toga često mora suočavati s neugodnim pitanjima znatiželjnih prolaznika. 'Za mene ih to čini još posebnijima', rekla je ponosna mama. Ona i njezin 37-godišnji suprug Oswald su mulati čije je porijeklo zbilja zanimljivo. 'Moja majka je s Jamajke, a otac je bijelac i Židov. Oswaldovi roditelji su također s Jamajke, ali je majka irskoga porijekla', objasnila je Pamela.

>> Blizanca rodila u Engleskoj, blizanku u Škotskoj!

Liječnici su kazali kako je sasvim uobičajeno da se to dogodi s braćom i sestrama, ali da se kod blizanaca to vrlo rijetko događa. Pamela je blizance začela prirodnim putem i rodila ih putem carskog reza prije očekivanog termina. 'Te noći se sve dogodilo brzo, sve je trajalo nekih dvadeset minuta pa ih nisam stigla odmah vidjeti zajedno', kazala je.

Ovaj mladi par je već pripremio i odgovore na pitanja koja bi im djevojke mogle postaviti o svom različitom izgledu, oni će im jednostavno reći da su- posebne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Smrtna zamka Strašna tragedija: Nerazdvojni blizanci (4) zagrljeni umrli tijekom noći. Ugušili su se u kutiji s igračkama Festival suspenzije tijela - 1 nije za svakoga VIDEO/FOTO Šokantni prizori s festivala u Puli: Buše kožu i vise na kukama iznad mora

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene