Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBIJENE DVIJE OSOBE

Reporterka Dnevnika Nove TV o motivu strašnog zločina u Ljubljani: "Muškarac je u automobilu imao ručne bombe"

Aktualno Galerija Ivana Kopčić, reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić, reporterka Dnevnika Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Ljubljani, ilustracija - 1 Pucnjava u Ljubljani, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Ljubljani, ilustracija - 2 Pucnjava u Ljubljani, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Ljubljani, ilustracija - 3 Pucnjava u Ljubljani, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pucnjava u Ljubljani, ilustracija - 4 Galerija 1/5 >>
Na istoku Ljubljane u pucnjavi u lokalu ubijena su dva muškarca. Počinitelj je pobjegao s mjesta zločina, a poslije je pronađen mrtav. Prema neslužbenim informacijama svjedoka, moglo bi se raditi o dužničkom sporu.

Više informacija o strašnom događaju ima reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Kopčić, koja se nalazi u Ljubljani.

"Dvojica muškaraca sjedila su na terasi kafića, a zatim im se pridružio treći muškarac. Prema izjavama svjedoka, došlo je do verbalnog obračuna, a zatim su se sva trojica udaljila iz kafića i stigla na dječje igralište. Tada je jedan od muškaraca izvukao pištolj i usmrtio dvojicu drugih sudionika", ispričala je.

Nakon toga muškarac se dao u bijeg.

"Prije nego što je policija stigla na mjesto zločina, on je već otišao automobilom, ali ubrzo je u policijskom priopćenju stigao odgovor kako je potencijalni počinitelj počinio samoubojstvo", pojasnila je Kopčić.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Ljubljani Grad bio u blokadi Strava u susjedstvu: Stižu detalji pucnjave u Ljubljani u kojoj su ubijene dvije osobe, počinitelj je imao i bombu?

Policijski očevid je završio, ali istraga ide dalje.

"Tijekom dana policajci su molili prolaznike da se uklone kako ne bi ometali očevid. Tek sad treba utvrditi što se točno dogodilo. Pojedini svjedoci potvrdili su, prema neslužbenim informacijama, kako su se muškarci od ranije poznavali i kako se radilo o dužničkom sporu dvojice muškaraca prema trećem, odnosno počinitelju", doznala je reporterka.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je u svom automobilu imao i vatreno oružje i ručne bombe, koje je sad preuzela policija.

"Muškarci koji su žrtve bili su vlasnik i suvlasnik ljubljanske zalagaonice, a treći muškarac bio je jedan od njihovih klijenata", rekla je.

Policija će ostatak informacija dostaviti pisanim putem kada istraga bude gotova.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene